Kapun lounas
Nauti päivittäin vaihtuva lounas.
Ravintola Kapteeninhuone
Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.
Lounaspassi
Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.
perjantai 19.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Parmesaanirisottoa – 12,70
– ja käsinkuorittuja katkarapuja (L, G)
Hiiligrillattua maminhaa – 18,00
– black garlic -majoneesia
ja parmesaaniperunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 20.4.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 21.4.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
maanantai 22.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Ylikypsää possun potkaa – 12,70
– risottoa ja pikkelöityä omenaa (L, G)
Hiiligrillattua lohta – 18,00
– limemajoneesia ja murskattua perunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
tiistai 23.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Seesamibroileria – 12,70
– pak choita ja chiliriisiä (L, G)
Hiiligrillattua lohta – 18,00
– limemajoneesia ja murskattua perunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
keskiviikko 24.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Caesarsalaattia – 12,70
-käsinkuorittuja katkarapuja,
krutonkia ja parmesaanijuustoa (L)
Iberico-possun niskaa – 18,00
– pestoperunaa ja sitruunajogurttia (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
torstai 25.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Kapun kebab – 12,70
– pitaleipää ja salaattia (L)
Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
perjantai 26.4.
Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00
Tomaattipastaa – 12,70
– burrataa ja basilikaöljyä (L)
Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)
Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)
Päivän jälkiruoka – 4,00
lauantai 27.4.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00
sunnuntai 28.4.
Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00