Kapun lounas

Nauti päivittäin vaihtuva lounas.

Ravintola Kapteeninhuone

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.

perjantai 19.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Parmesaanirisottoa – 12,70
– ja käsinkuorittuja katkarapuja (L, G)

Hiiligrillattua maminhaa – 18,00
– black garlic -majoneesia
ja parmesaaniperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– maissia, maustevoita ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 20.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 21.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

maanantai 22.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Ylikypsää possun potkaa – 12,70
– risottoa ja pikkelöityä omenaa (L, G)

Hiiligrillattua lohta – 18,00
– limemajoneesia ja murskattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

tiistai 23.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Seesamibroileria – 12,70
– pak choita ja chiliriisiä (L, G)

Hiiligrillattua lohta – 18,00
– limemajoneesia ja murskattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

keskiviikko 24.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Caesarsalaattia – 12,70
-käsinkuorittuja katkarapuja,
krutonkia ja parmesaanijuustoa (L)

Iberico-possun niskaa – 18,00
– pestoperunaa ja sitruunajogurttia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

torstai 25.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Kapun kebab – 12,70
– pitaleipää ja salaattia (L)

Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 26.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Tomaattipastaa – 12,70
– burrataa ja basilikaöljyä (L)

Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 27.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 28.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

Tee pöytävaraus