Kapun lounas

Nauti päivittäin vaihtuva lounas.

Ravintola Kapteeninhuone

Lounas tarjoillaan arkisin klo 11-14. Valitse mieleisesi päivittäin vaihtuvista vaihtoehdoista. Lisäksi tarjolla alkupalapöytä ja jälkiruoka.

Lounaspassi

Jokaisesta lounaasta yksi leima. Kerää 10 leimaa, jolloin passi on 10 €:n arvoinen ja käy maksuvälineenä Ravintola Kapteeninhuoneessa.

torstai 25.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Kapun kebab – 12,70
– pitaleipää ja salaattia (L)

Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 26.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Tomaattipastaa – 12,70
– burrataa ja basilikaöljyä (L)

Paistettua siikaa – 18,00
– hernepyrettä ja savusuolattua perunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– viinikastiketta, vuohenjuustomoussea
ja frittiperunaa (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 27.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 28.4.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

maanantai 29.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Pestokanaa – 12,70
– ja linguinepastaa (L)

Paistettua kuhaa – 18,00
– parsaa, hollandaisea ja perunasalaattia (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

tiistai 30.4.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Perunavohveli savulohitäytteellä – 12,70
– ja pinaatti-mozzarellasalaattia (L)

Naudan ulkofilepihvi – 18,00
– maustevoita ja dirty fries (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

keskiviikko 1.5.

Vappubrunssi – 25,00
– klo 11.00 – 15.00

torstai 2.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Jauhelihapullat – 12,70
– pippurikastiketta ja perunamuusia (L, G)

Loimutettua siikaa – 18,00
– gribiche-kastiketta,
sitruunajogurttia ja parmesaaniperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

perjantai 3.5.

Runsas alkupalapöytä
– alkuruokana 7,00
– pääruokana 13,00

Chorizo hot dog – 12,70
– coleslaw-salaattia ja nachoja (L)

Loimutettua siikaa – 18,00
– gribiche-kastiketta,
sitruunajogurttia ja parmesaaniperunaa (L, G)

Naudan sisäfilepihvi – 26,00
– black garlic -majoneesia ja crispers-perunoita (L, G)

Päivän jälkiruoka – 4,00

lauantai 4.5.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

sunnuntai 5.5.

Aamiaisbuffet – 19,00
– klo 7.00 – 12.00

Tee pöytävaraus